SET SKINCARE NUTRIWHITE SHAKLEE LENGKAP UNTUK KECANTIKAN WAJAH!

Hai! Assalamualaikum..
hari ni nak share sikit mengenai SET SKINCARE! as we all know, kat luar sana banyak brand-brand dikeluarkan untuk kulit putih, kulit berjerawat dan macam-macam lagi! But uolls need to choose the right skincare taw! salah guna merana hidup.. same goes to me!! T_____T

see, 4 years ago... tersalah pakai cream siam..habis muka....sedih sgt!down giler...nk jumpa orang pon malu..yelah muka dh bernanah,merah-merah! ni haaa fie dulu-dulu..

Take ESP+VITA C+VITA E+VITA B

nasib baik jumpa SHAKLEE... mula-mula fie makan VITAMIN C...
then add on ESP , B-COMPLEX & GLA ..
 untuk recover semua ni...kalau awk semua tak suka telan minum segala jenis vitamin awk semua boleh try SET SKINCARE NUTRIWHITE! 
 
 Shaklee ada perkenalkan set skincare... amatlah direkomen sgt untuk cuba! nak tahu tak set skincare ni NON-CHEMICAL! 100% ORGANIK! sesuai untuk setiap jenis kulit.. berminyak,berjerawat,kusam dan macam-macam lagi... hurm.. kalau bab harga memang litle bit PRICELY but dia TAHAN 8~9 BULAN!!
So berbaloi la kan.. Sekali beli tahan berbulan dan terjamin memberi kesan POSITIVE! 
nak tahu bagaimana NUTRIWHITE  bertindak? meh fie terangkan serba sedikit.. 
 
 
 
 
 

“Kecantikan Sempurna Diperolehi Daripada Alam Semulajadi, DisempurnakanDengan Sains”

Moto di atas amat tepat sekali dengan rangkaian produk NutriWhite ini dimana ia dibangunkan oleh pakar-pakar penjagaan kulit dan saintis dari Jepun dan Amerika dari sumber nutrient semulajadi dan dizahirkan dalam bentuk produk yang bermutu tinggi.


NutriWhite bertindak dengan 5 cara iaitu:
  • Menghalang – Melindungi kulit secara aktif dari kerosakan akibat terdedah kepada sinaran matahari dan UV.
  • Mengurangkan – Mengurangkan penghasilan melanin yang menyebabkan kulit gelap dan kusam. Kulit akan kelihtan lebih cerah dan berseri. penggunaan yang berterusan menjadikan kulit anda kekal dengan tona yang sempurna.
  • Menyekat – Pigmentasi disekat dari muncul di lapisan atas kulit sekaligus menghalang kulit dari bertompok. Mencerah – Menjadikan kulit lebih cerah dan tona kulit sekata.
  • Memperbaharui – Menanggalkan sel-sel kulit mati yang menyebabkan liang kulit tersumbat sekaligus menjadikan kulit lebih cerah dan berseri.

Kenali Produk-Produk NutriWhite

 https://3.bp.blogspot.com/-ts_r_C2KFCo/Uk0_Mf7ts1I/AAAAAAAAFSU/z4GPdppyDlQ/s640/nutriwhite+shaklee.jpg
1. Nutriwhite Action Makeup Remover (150ml)
  • Menjadikan kulit semakin lembut, licin dan berseri.
  • Tunas Pokok Bic berfungsi menanggalkan sel kulit mati dngan lembut tanpa meninggalkan kesan .
  • Kulit menjadi lebih tegang dan segar dengan ekstrak Aleo Vera.
  • Kulit kelihatan lebih berseri dengan struktur yang lembut dan tidak berminyak.
2.  Nutriwhite Gentle Deep Foaming Clenser (150ml)
  • Pencuci muka yang membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Ekstrak Rumpai laut membantu menanggalkan kotoran dan sel-sel kulit mati sekaligus menegangkan kulit.
  • Alga hijau melembapkan kulit dan menyingkirkan toksin Strawberi Begonia baik untuk mengimbangi pigmentasi dan mencerahkan kulit
  • Menyegarkan dan lembut pada kulit.
3. NutriWhite Soothing Radiance Whitening Softener (150ml)
  • Lembut pada wajah serta menjadikan pH kulit kembali seimbang.
  • Rosemary menjadikan kulitberasa lebih segar dan tegang.
  • Ekstrak Kudze menjadikan kulit lebih cerah dan tegang.
  • Kulit dilembapkan dengan Marshmallow.
  • Sangat effectif.
4. NutriWhite Daily Defence Whitening Essence (30ml)
  • Kulit menjadi tegang dan segar dengan ekstrak Bearberry
  • Strawberry Begonia berfungsi mengimbangi pigmen kulit.
  • Kacang soya pula bertindak mengurangkan tompok-tompok hitam dan melembutkan kulit.
  • Ekstrak Mulberi pula mencegah kulit daripada rosak akibat terdedah kepada cahaya matahari.
  • Vitamin C yang aktif ditambah untuk membaiki kulit dan mengembalikan seri wajah
  • Strukturnya yang mudah diserap oleh kulit menjadikan kulit semakin lembut.
5. Nutriwhite Spot Whitening Treatment (10ml)
  • Membaiki kesan-kesan jeragat dengan cepat.
  • Kuasa Pencerahan dari ekstrak Peony dan Likoris berkesan mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit.
  • Vitamin C aktif menjadikan kulit lebih halus dan cerah sekata.
6. NutriWhite Daytime Whitening Lotion (50ml)
  • Kaya dengan pati Melburi mencegah kerosakan kulit akibat terdedah kepada cahaya matahari.
  • Mountain Arnica berkuasa menghilangkan radang terhadap kulit dan melembapkan kulit dari segenap sudut.
  • Membantu membina daya ketahanan kulit dari kerosakan akibat persekitaran

7. NutriWhite Overnight Renewal Whitening Cream (50g)
  • Memperbaharui sel dan mengambalikan keremajaan kulit semasa tidur
  • Ekstrak Linden melembapkan dan menyihatkan kulit secara mendalam.
  • Scullcap bertindak menghilangkan radang dan mencerahkan kulit.
  • Vitamin C aktif mengembalikan seri wajah dengan mengurangkan tompok-tompok hitam.
  • Bangun pagi, kulit akan terasa gebu, halus, cerah dan berseri.
 
 Bagi yang baru-baru yang ingin mencuba boleh cuba set asas terlebih dahulu... set asas terdiri daripada:
set asas nutriwhite


===========
CARA ORDER:
===========

SMS/WhatsApp
ke 018 7944479 [fie]
Atau ADD FB Admin:
===================================
✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄

Dapatkan segera!
10 pelanggan pertama akan mendapat harga potongan istimewa!!

✔ Dijamin HALAL
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Join Us Now!