Set Kesuburan Shaklee!

Set Kesuburan Shaklee yang Minimum

Jika bercakap mengenai supplemen, mesti mendapati banyaknya senarai supplemen yang perlu diambil sehari-hari. Sebab itulah pentingnya mendapatkan konsultasi dari distributor yang boleh memberi konsultasi kerana faktor budget dan keadaan kesihatan sangat penting dalam pemilihan sebarang supplemen. Hari ini saya nak berkongsikan secara ringkas, set yang paling minimum untuk kesuburan. (selain itu, pengambilan set asas, Vitamin B complex, Vitamin C dan Vitalea sangat membantu juga dalam menjamin kesihatan yang optimum!)

Alfalfa Complex
GLA Complex
Vitamin E Complex
Zinc Complex
 

Set kesuburan Shaklee untuk Wanita

  1. Alfalfa - Atasi keputihan, haid tidak teratur, senggugut dan bantu dalam hubungan suami isteri (seperti kacip fatimah)
  2. GLA - Bantu stabilka hormon, galakkan subur dan bantu banyakkan lendir. So, lendir yang banyak ini membantu sperma untuk hidup lebih lama dan berenang lebih jauh di dalam tiub fallopio.

Set kesuburan Shaklee untuk Lelaki

  1. Vitamin E - Boleh kuatkan libido dan suburkan organ reproduksi lelaki. Vitamin E shaklee lengkap dengan selenium. 50% selenium dalam badan lelaki terletak dalam testikal dan duktus seminal, dan mereka hilang banyak selenium melalui air mani
  2. Zinc - Bagus menambahkan kuantiti sperma dan kuatkan bahagian luar dan ekor sperma supaya dapat berenang leboh jauh dengan bertenaga untuk bertemu dengan telur (ovum). 
Apa yang saya terangkan di atas adalah kelebihan supplemen mengikut kontesk sebagai set kesuburan. Sudah tentu supplemen2x di atas mempunyai faedah dan kebaikan yang lain juga!

Call / Whatsupp: 018-7944479
ID Shaklee:
890405
Email: norhafira_90@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Join Us Now!