Kenapa Makan GLA COMPLEX Shaklee period tak datang?


Hai!selamat malam... SELAMAT HARI RAYA... =)
Amboi syiok raya sampai lupa diri ...makan tak ingat dunia bak hang...haha...
cuti seminngu memang tak cukup tok fie....lagi-lagi bila dh ada 2 rumah sekarang.... 1malam rumah ma&ayah ,1 malam rumah mama& abah...haaa!amek kau....bukan senang taw nk managed jaga hati parents after kahwin...hampa ingat hampa kahwin dengan laki hampa ja ka...?family pon hampa kena kahwin taw!

bila dh kahwin nie tips paling berkesan cuba BERTOLAK ANSUR dan JANGAN SELFISH!
barula rumahtangga di berkati sellalu... ^____^

hurm.. malam ni macam nk share sikit about GLA COMPLEX SHAKLEE...

Tengah hari tadi , peeps! bergetar enset! hehehe... fie dapat 1 soalan cepu mas dari seorang pengguna shaklee..seoalan berbunyi seperti dalam gambar kat bawah..hampa baca naa...malas plak nak manaip semula soalan...huhuhu...



.rasanya ramai yang alami masalah macam nie... Bila ambil GLA shaklee kenapa period yang stabil jadi tak stabil? kenapa period still tak datang...macam-macam soalan bermain di fikiran.. adakah gla shaklee tak sesuai dengan badan anda? mungkin itulah jawapan yang anda fikir kan. then mula lah nak stop makan dan merasa 1 kerugian besar makan shaklee kerana kesan yang diharapkan tak dapat...

 Nasihat fie pada anda yang mempunyai masalah seperti diatas ialah:

 Pertama sekali, anda perlulah fahami dulu apa itu supplement? macam mana supplements tu berfungsi?Bagaimana tindakan supplement terhadap badan dan perbezaan supplement dengan ubat-ubatan kt luar ?

Kita perlu tahu bahawa supplement merawat punca berlakunya sesuatu penyakit dan supplement bertindak pada badan kita adalah sangat halus dan lembut.. bak kata pepatah " Biar Lambat asal Selamat". Mungkin sekarang badan kita sedang sesuaikan diri atau sedang menerima tindak balas terhadap supplement secara perlahan dan merawat apa-apa yang tak betul dalam badan dulu..Kita hidup bertahun-tahun mesti ada cacat cela dalam badan kita...kita rasa kita sihat tapi belum tentu kita sihat. Anda mengambil GLA untuk apa? Kecantikan? Masalah Period? Ingin hamil ?Untuk kesuburan? Jadi ia berkait rapat dengan ketidakseimbangan hormon bukan? Jadi badan anda sedang berinteraksi untuk menstabilkan hormon anda semula walaupun sebelom ni period anda sudah stabil.


 Kenapa si A makan period dia stabil? Kenapa saya makan Period tak datang- datang?

nak tahu kenapa?? bila ambil sesuatu supplements effect permulaan pada setiap orang adalah berbeza...lain orang lain kesannya... Ia bergantung kepada badan masing-masing...setiap badan penerimaan adalah tidak sama..metabolism badan pon tak sama.. lagi-lagi ia berkait rapat dengan diet pemakanan kita,keturunan ,dan berat badan seseorang juga mempengaruhi. so, kita tak boleh samakan badan kita dengan badan orang lain taw! heee~

untuk pengetahuan , fie adalah pengamal tegar Gla... dulu fie ada masalah Period tak teratur... nak baca kisah fie ?? boleh baca dekat sini..orang yang sabar selalu beruntunggggg.    BACAAAAA~  
selain itu , ada juga yang amal GLA shaklee akan rasa demam, meloya, rasa badan berangin dan macam-macam lagi.... Ini adalah tandanya badan anda sedang mengalami 

HEALING CRISIS!!. 


 

So, awak semua tidak perlu risau kenapa makan GLA shaklee period tak datang.. Teruskan Pengambilan dengan sabar dan kosistant. Dapatkan nasihat daripada pengedar shaklee anda jika anda telah mengalami masalah ini....

Sebelom membeli dapatkan nasihat , set vitamin yang sesuai dan cara pengambilan yang tepat untuk tujuan anda supaya kesan yang paling maximum anda akan dapat supaya tiada keraguan ... Berbalik soalan dalam pic kat atas... If buy from fie, if focus pada INGIN HAMIL  fie akn suggest Set yang berbeza dan cara pengambilan vitamin pon berbeza... tapi lain pengedar lain cara guiding dia... mungkin mereka ada alasan yang kukuh kenapa suggest macam tu..


Nak tahu cara pengambilan set hamil ?
 Boleh baca SINI ......

Nak tengok testimoni yang dah berjaya?
 Tengok SINI ...

Nak beli shaklee dengan fie?
boleh folow step kat bawah.....
===========
CARA ORDER:
SMS/WhatsApp
ke 018 7944479 [fie]
Atau ADD FB Admin:
===================================
✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Join Us Now!