Set Vitamin Shaklee

SET A : KESIHATAN OPTIMUM
 
Set A ialah set asas untuk kesihatan tubuh badan. Semua golongan sesuai untuk mengambil set ini, termasukla orang dewasa, remaja serta warga emas. 
 
* Penggunaan untuk 4 bulan *


SET B : IBU MENYUSU / BREASTFEEDING
Set B sesuai untuk ibu-ibu yang menyusu, bukan sahaja bertujuan untuk menambah stok susu, malah untuk memberi kesihatan dan kecergasan kepada ibu-ibu agar dapat mengekalkan stamina dalam melakukan aktiviti seharian. Walaupun set ini adalah untuk ibu-ibu menyusu, namun ia juga sesuai untuk semua golongan kerana Alfafa yang terdapat dalam set ini mempunyai banyak kebaikan untuk kesihatan tubuh badan.

* Penggunaan untuk 4 bulan *

SET C : BERPANTANG / PEMBEDAHAN

Set bersalin dan berpantang ini khas untuk ibu-ibu yang mementingkan kecergasan untuk menguruskan bayi, mengelakkan meroyan, memulihkan luka dan juga sesuai untuk penyusuan.

* Penggunaan untuk 4 bulan *

SET D : KECANTIKAN KULIT

Set penjagaan kulit wajah ini adalah bagi mendapatkan kulit wajah yang cerah, halus dan berseri, serta awet muda. Set ini amat disyorkan untuk golongan yang mempunyai masalah kulit. Ia juga adalah set antioksidan bagi mencegah kanser serta memberi kesihatan kepada tubuh badan.
* Penggunaan untuk 4 bulan *
Jika anda mencari supplement atau vitamin untuk kesihatan dan kecantikan anda, jom cuba SHAKLEE. Produk-produk SHAKLEE sememangnya semulajadi dan bermutu tinggi. Anda boleh hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi percuma mengenai vitamin yang paling tepat untuk 
 
Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia
 Sila hubungi saya Fie 018-7944479
 Facebooke page: fiebeutykincare
Email : norhafira_90@yahoo.com
 ID :890405

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Join Us Now!